Automotive Electronics
Aviation Electronics
Business & Administration

Felix

Ik ben Felix, en in 2010 heb ik SFR Electronics opgericht. Ik was toen al overtuigd van het bestaansrecht van dit bedrijf. Waarom vraag je je af? Omdat ik dagelijks over de vloer kwam bij autobedrijven en hier mij één ding altijd opviel -> Automonteurs hebben constant te maken met meestal compleet onlogische storingen in de steeds ingewikkelder wordende elektronica aan boord van auto’s. De kennis die deze monteurs hadden opgedaan tijdens de verschillende opleidingen was vaak onvoldoende om deze storingen effectief aan te pakken.

Het verschil tussen mij en de gemiddelde automonteur? Een grote affectie met elektronica, op alle fronten. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar de manier waarop al die verschillende systemen samen kunnen werken, maar vaak ook last hebben van allerlei soorten storingen.

Ik ben een doorzetter, die doorgaat totdat het beoogde resultaat bereikt is. Tegenwoordig gebruik ik dit doorzettingsvermogen om dagelijks onze klanten, autobedrijven en particulieren, optimaal van dienst te kunnen zijn.

Ik help u bij:
• Reparatie elektronica
• (Chip)tuning
• Diagnose


Adobe Photoshop
Content creatie
Storytelling

Celeste

Elke week ben ik verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en plannen van leuke, unieke social media berichten. Daarnaast ondersteun ik SFR Electronics met het bedenken van leuke social media aanbiedingen en acties die vervolgens weer worden gepromoot op Facebook. Nieuwsgierig naar meer van mijn werkzaamheden? Bekijk dan mijn portfolio: https://www.celeste-design.net/portfolio

Ik help u bij:
• Vragen over al ons social media content
• Vragen via Facebook Messenger


Customer Care
Trade
Entrepeneuring

Bram

Ik ben Bram en ik ben reeds begonnen aan een nieuwe uitdaging in de autoverkoop naast mijn vaste baan als leidinggevende binnen Ahold Delhaize. Een wellicht aparte stap. De liefde voor auto's is altijd groot geweest en ik heb vroeger verschillende oldtimers gehad die als dagelijkse auto werden gereden. De handel in auto's bleef altijd een beetje aan mij trekken en nu spring ik dan eindelijk in het diepe.

De autohandel staat jammer genoeg toch wel bekend om zijn oneerlijke en louche figuren. Ik wil hier het verschil in maken door transparant en voor een eerlijke prijs te concurreren. Onze auto's zullen altijd voorzien zijn van een volledige onderhoudshistorie en aantoonbaar juiste kilometerstand. Ook zijn ze mechanisch als zowel elektronisch volledig nagekeken door een specialist waardoor de kans op grote uitgaven voor onderhoud direct na aankoop wordt beperkt tot het minimum. Alles is inzichtelijk, elke test is toegestaan.

Ik help u bij:
• Het vinden van de juiste auto
• Het besparen op kosten in aankoop en reparatie

© SFRElectronics 2019. All Rights Reserved.